Samsung Galaxy S4 met 32 GB nu leverbaar bij Vodafone

Het is alweer even geleden dat de Samsung Galaxy S4 werd aangekondigd. En dat Samsung liet weten dat er ook toestelversies zouden komen met méér dan 16 gigabyte opslagcapaciteit. Nu is hij er dan toch – de Galaxy S4 met 32 GB opslagruimte. Bij Vodafone nog wel.

samsung-galaxy-s4-32gb Samsung Galaxy S4 met 32 GB nu leverbaar bij Vodafone

Natuurlijk is de 32 GB versie van Galaxy S4 iets duurder dan de standaard toestelvariant met 16 GB. Toch zijn Vodafone’s aanbiedingen mét de 32 GB S4 maar een fractie duurder dan de vorige deals met de gewone 16 GB versie – omgerekend welgeteld een euro per maand. Je krijgt dan wel een branded toestelversie – maar opvallend genoeg waren het Vodafone gebruikers die de update naar Android 4.3 eerder konden installeren dan bezitters van een unbranded toestel.

Vodafone’s aanbiedingen voor de 32 GB Galaxy S4 vind je HIER.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee