Samsung Galaxy Note 3 tip: tekst op je vergrendelscherm

Standaard geeft het vergrendelscherm van de Samsung Galaxy Note 3 de tijd en de datum weer – en natuurlijk de informatie in de notificatiebalk. Prima, maar wist je dat je ook je eigen tekst erop kunt zetten?

samsung-galaxy-note-3-tekst-lockscreen-vergrendelscherm Samsung Galaxy Note 3 tip: tekst op je vergrendelscherm

Om op deze manier je eigen draai aan het vergrendelscherm van de Galaxy Note 3 geven, ga je via de Menu toets naar Instellingen. Kies de tab Apparaat, en daaronder de optie Vergrendelscherm. Tik nu op de tekst Persoonlijk bericht, en schakel deze functie in door rechtsboven in beeld op de schakelaar te tikken.

samsung-galaxy-note-3-persoonlijk-bericht-instellen Samsung Galaxy Note 3 tip: tekst op je vergrendelscherm

Als je nu op het kopje Persoonlijk bericht bewerken tikt, kun je je eigen tekst invullen. Tevens kun je het lettertype van de tekst van je persoonlijke bericht kiezen, en als je op het toetsenbord op enter drukt – of eigenlijk: Ger. – kun je ook nog de kleur aanpassen.

Op dit scherm kun je ook de weergave van de tijd en/of de datum aan- of uitzetten, door middel van de vinkjes die daar rechts naast staan. Zodra je tevreden bent met je tekst, tik je helemaal rechtsboven op Opslaan, en klaar is Klara!

Op de Galaxy S4 was deze mogelijkheid standaard nog ingeschakeld, met de tekst Life Companion. Nadat de meeste gebruikers op zoek gingen naar de mogelijkheid deze tekst te wissen, of te veranderen, heeft Samsung er kennelijk voor gekozen om de optie op de Galaxy Note 3 uit te zetten. Terwijl er wel degelijk veel mensen zijn die het leuk vinden om er zelf iets neer te zetten – al is het maar een herinnering aan het feit dat je nog waspoeder moet kopen.

Screenshot_2013-11-03-12-55-54 Samsung Galaxy Note 3 tip: tekst op je vergrendelscherm

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee