Samsung Galaxy Note 3 komt ook in rood en witgoud

Op dit moment is de Samsung Galaxy Note 3 alleen nog maar in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar – de aangekondigde roze toestelversie blijft nog even een rariteit die alleen in een beperkt aantal landen, en bij een beperkt aantal providers verkrijgbaar is. Maar… begin januari komen er twee nieuwe kleurvarianten bij: rood en witgoud.

samsung-galaxy-note-3-rood Samsung Galaxy Note 3 komt ook in rood en witgoud

Welke tint rood de Samsung Galaxy Note 3 precies zal krijgen is niet bekend – dit is een afbeelding uit de koker van Photoshop, dus geen officiële foto

Volgens de mannen van Sammobile zal de eerste week van januari – naast een mogelijke oud-en-nieuw-kater – ook een rode Galaxy Note 3 brengen. Twee weken later moet dan een witgouden versie het feest compleet maken.

Overigens bestaat de kans dat beide nieuwe kleurvarianten – hoewel uiteindelijk wereldwijd verkrijgbaar – aanvankelijk alleen via bepaalde kanalen exclusief verkrijgbaar zullen zijn. Denk dan aan de mogelijkheid dat bijvoorbeeld de rode Note 3 een tijd lang alleen maar via één provider of winkel verkocht zal worden. In feite gaat het op dit moment precies zo met de roze versie, en blijft het dus nog een tijdlang onduidelijk wanneer we de nieuwe kleuren daadwerkelijk in de schappen aan gaan treffen.

Maar dat het kleurenspectrum van de Galaxy Note 3 uitgebreid zal worden is duidelijk. Nu nog even afwachten tot Samsung ze zelf officieel onthult.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. Thea slaager zegt

    Zou graag willen weten wanneer en waar ik de rode samsung note 3 kan kopen. Heb de rode samsung galaxy 3 in het rood gezien en vind hem echt schitterend. Ook de nieuwe rode samsung galaxy 4 in het rood is heel mooi. Maar ik heb liever de note 3 in het rood. Schitterend toestel

Praat mee