Dat is snel: Samsung Argentinië onthult rode en rozegouden Samsung Galaxy Note 3

Moesten we gisteren nog aan de slag met Photoshop om een beeld te krijgen van de nieuwe kleurvarianten voor de Samsung Galaxy Note 3, vandaag kunnen we ze in officiële glorie bekijken. Dankzij Samsung’s Argentijnse tak.

samsung-galaxy-note-3-rood-officieel Dat is snel: Samsung Argentinië onthult rode en rozegouden Samsung Galaxy Note 3

In tegenstelling tot het nieuws van gisteren, blijkt de witgouden Galaxy Note 3 in feite een kleurcombinatie te zijn van wit en rozegoud. Officieel is dit dan ook de Rose Gold Note 3, terwijl de rode Note 3 Dynamic Red gedoopt is.

De verwachte releasedata voor beide nieuwe toestelvarianten lijken niet veranderd: de rode versie moet vanaf de eerste week van 2014 verkrijgbaar zijn, terwijl de gouden Note 3 twee weken later zal volgen.

samsung-galaxy-note-3-rozegoud Dat is snel: Samsung Argentinië onthult rode en rozegouden Samsung Galaxy Note 3

De onthulde kleuropties zijn overigens voor de Galaxy Note 3 met productcode SM-N9000, oftewel die met Samsung’s eigen Exynos 5 Octa processor. Toch gaan we er voor het gemak, en dankzij logica, vanuit dat ‘onze’ Note 3 – SM-N9005 – precies dezelfde kleuren zal krijgen.

Qua prijs verwachten we voor de getoonde versies geen afwijkingen ten opzichte van de huidige zwarte en witte toestelversies.

(via 12)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee