Is de SM-N7505 een Samsung Galaxy Note 3 Mini? (update: Lite, dus)

Het is alweer even geleden dat we de mogelijkheid van een Samsung Galaxy Note 3 in meerdere varianten bespraken. Toch komt dit verhaaltje als een boemerang terug, door het opduiken van een onbekend toestel met de productcode SM-N7505.

sm-n7505-samsung-galaxy-note-3-mini Is de SM-N7505 een Samsung Galaxy Note 3 Mini? (update: Lite, dus)

Het is de beruchte informatielekker evleaks die met deze productcode op de proppen komt, opgeduikeld in Zauba – India’s database van de im- en export van producten.

Uit het eerste deel van de code – SM-N – blijkt duidelijk dat het hier om een apparaat in de Galaxy Note serie gaat. Ter vergelijking: de grote Note 3 heeft de productcode SM-N9505 in ons land. Ook is door de laatste ‘5’ duidelijk dat het om de 4G/LTE versie gaat van… ja, van wat eigenlijk.

Één mogelijkheid is het bestaan van een kleinere, of goedkopere, Galaxy Note 3 variant (update: een Galaxy Note 3 Lite, dus). De indicatie van de waarde van het apparaatje in de bovenstaande tabel lijkt in die richting te wijzen –  tenslotte is een waarde van rond de 33000 Indiase rupee zo’n 390 euro. Maar zolang we geen verdere details kunnen vinden over het toestel, blijft het natuurlijk gissen. Hopelijk komen we op korte termijn meer te weten.

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee