Ervaar de Samsung Galaxy Note 3… op een andere smartphone

Stel, je twijfelt: ja, die Samsung Galaxy Note 3 is wel een erg toffe smartphone, maar erg goedkoop is hij niet. Behalve het lezen van onze review van het toestel, kun je nu ook de look and feel van het toestel opsnuiven – op je eigen smartphone, wel te verstaan. Met de app Galaxy Note 3 Experience.

samsung-galaxy-note-3-experience-app-1 Ervaar de Samsung Galaxy Note 3... op een andere smartphone

Deze app kun je op iedere Android smartphone installeren, en biedt je een overzicht van alle belangrijke feature van de Galaxy Note 3. Op deze manier krijg je alvast een indruk van de mogelijkheden van het toestel en zijn S Pen stylus.

Één ding doet de app natuurlijk niet: je ervaart alles op het scherm van je eigen smartphone, en dus blijft het raden hoe het is om alles op dat 5,7 inch grote full HD scherm te doen, zien, en kijken. En laat het scherm nu juist de sleutel zijn tot de Note 3. Maargoed, wie een snelle indruk wil opdoen van het toestel, vindt een hoop informatie in de app.

Je vindt Galaxy Note 3 Experience in de Play Store HIER.

samsung-galaxy-note-3-experience-app-2 Ervaar de Samsung Galaxy Note 3... op een andere smartphone

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee