Voor de doe-het-zelvert: Android 4.4 KitKat op je Samsung Galaxy Note 2

Uhm, zaten we niet te wachten op de Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy Note 2? Jazeker, als je tenminste – zoals de meeste gebruikers – een voorkeur hebt voor officiële, stabiele, en veilige softwareversies. Ben je een beetje experimenteel van aard, en ken je de weg in het land van custom ROMs, flashen, en rooten? Dan staat de eerste ROM met Android 4.4 voor de Note 2 nu ter beschikking.

samsung-galaxy-note-2-android-4-4-kitkat-rom Voor de doe-het-zelvert: Android 4.4 KitKat op je Samsung Galaxy Note 2

Om precies te zijn gaat het om de custom OmniROM, inelkaar geknutseld door ontwikkelaar UtkarshGupta op het XDA forum. Zoals het hoort bij dit soort vroege versies van een dergelijke ROM, werkt nog niet alles even soepel, en gaat er bij tijd en wijle nog het een en ander fout. Maar dat de eerste mogelijkheden om je Galaxy Note 2 van Android 4.4 KitKat gearriveerd zijn is duidelijk.

Als je weet wat je doet, kun je dus terecht op het XDA forum HIER, voor de benodigde downloads en instructies. Rest ons nog te melden dat wij, noch XDA, verantwoordelijk zijn voor wat jij met jouw eigen Note 2 doet. Maar mocht je deze OmniROM geïnstalleerd hebben, laat je hieronder dan even weten hoe deze allernieuwste Android versie op de Note 2 bevalt?

Galaxy deal tips

Praat mee