Android 4.3 update Samsung Galaxy Note 2 in december, Galaxy S3 nog deze maand

Volgens Samsung zelf zal de Galaxy Note 2 medio december de update naar Android 4.3 krijgen in Nederland. Elders ter wereld duikt de nieuwe software nú al op. De Galaxy S3 moet nog deze maand de update ontvangen.

samsung-galaxy-s3-galaxy-note-2 Android 4.3 update Samsung Galaxy Note 2 in december, Galaxy S3 nog deze maand

Samsung doet het niet zo vaak zó expliciet, maar dit keer heeft de Nederlandse tak van het Zuid-Koreaanse concern expliciet laten weten waneer sommige smartphones de langverwachte update naar Android versie 4.3 krijgen.

Volgens de update agenda kan de 3G versie van de Galaxy S3 nog in de loop van november de update tegemoet zien. De 4G variant – met productcode GT-I9305 – volgt dan in december.

Ook in december komt Android 4.3 naar de Galaxy Note 2 – en dat voor zowel de 3G als de 4G toestelversies.

Het gaat hier in eerste instantie natuurlijk om de zogeheten unbranded  toestellen, dus zonder specifieke aanpassingen of software van een provider. Als je een providerspecifiek – branded – toestel hebt, zal het wachten nog iets langer duren.

Overigens duikt de officiële, nieuwe software voor de Note 2 nu al op in Samsung’s service centra elders ter wereld. Zo schijnen gebruikers in India de nieuwe software –  versienummer: N7100XXUEMJ9 – al te kunnen krijgen, als ze zich melden bij een dergelijk servicepunt.

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. PFB zegt

    Waarom niet zoals bij de note 3 en s4. Van hoog naar laag. Note 3, s4 Active, s4 Zoom, s4, Mega 6.3, Note 2 en dan de s3. Dat is veel logischer

Praat mee