Een stapel prijzen voor Samsung’s innovatieve electronische producten

Één keer per jaar deelt de Amerikaanse Consumer Electronics Association – organisatoren van de enorme Consumer Electronics Show die jaarlijks in januari in Las Vegas wordt gehouden – prijzen uit voor innovatieve producten, en andere knappe staaltjes ingenieurskunst. Zoals wel vaker, valt ook dit jaar Samsung meermaals in de prijzen. Vierentwintig maal, om precies te zijn.

samsung-cea-ces-innovatie-awards Een stapel prijzen voor Samsung's innovatieve electronische producten

Bedenk wel dat het hier gaat om de zeer brede categorie ‘consumentenelectronica’ – het zijn dus geen 24 awards voor een paar goede smartphones. Op de lijst met prijswinnende producten komen we onder meer een wasdroger tegen (de Galaxy Dry) en een koelkast (Galaxy Cool). Maar wel degelijk ook de Galaxy Gear, de Galaxy Tab 3 8.0, de Galaxy Note 8.0 en de 2014 editie van de Note 10.1. Om maar niet te zwijgen over Samsung’s mobiele geheugenmodules met een capaciteit van drie gigabyte – inderdaad, die van de Galaxy Note 3.

Dit is maar een greep uit de prijzen – zelf kun je door álle awards bladeren op de website van de CES HIER.

PS: nee, natuurlijk heten die wasdroger en koelkast niet Galaxy Dry en Galaxy Cool 😉

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee