Roze Samsung Galaxy Note 3 weer een stapje dichterbij?

Het was nog niet zó lang geleden dat wij ons hier vertwijfeld afvroegen wanneer de Samsung Galaxy Note 3 eindelijk in het roze zou arriveren. We weten dat er behoorlijk wat mensen op deze kleurvariant zitten te wachten (niet lachen, mannen), en het zou dus aardig zijn als we tenminste een idee zouden hebben wanneer ook deze toestelversie in de Nederlandse winkels ligt. Via Samsung in Duitsland weten we in ieder geval dat hij daar vanaf december te koop zal zijn.

samsung-galaxy-note-3-roze-nederland1 Roze Samsung Galaxy Note 3 weer een stapje dichterbij?

En ja, we weten het: Duitsland is niet Nederland. Maar het is echt niet vreemd als wij denken dat ook de release van dit roze monster – inmiddels Blush Pink genaamd – in ons land nu ook niet meer ver weg kan zijn – normaal gesproken gaan dit soort releasedata in Nederland en Duitsland behoorlijk gelijk op.

En nu maar duimen dat dit ook daadwerkelijk zo is…

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee