Pinokia – een lange neus naar/door/met de Samsung Galaxy S4 Zoom

Het is inmiddels – zoals de Duitsers zo mooi zeggen  – gang und gäbe om de draak te steken met de producten van je concurrent. Het is normaal dus, en iedereen doet eraan mee. Samsung zelf is er vrij goed in, maar ook Nokia doet haar stinkende best. En dus mag de Galaxy S4 Zoom op komen draven om Nokia’s Lumia 1020 in een positief daglicht te stellen.

samsung-galaxy-s4-nokia-reclame Pinokia - een lange neus naar/door/met de Samsung Galaxy S4 Zoom

Over de camera van de Lumia 1020 valt niets dan goeds te melden, en de kans dat hij betere plaatjes schiet dan de S4 Zoom geloven wel ook wel. Toch blijven we ergens met het gevoel achter dat het allemaal wat subtieler mag, beste PR mensen van Nokia. De vraag is tenslotte of je je topmodel smartphone wel wílt vergelijken met een apparaat dat naar alle normale maatstaven toch echt een camera is. Tenzij je wilt zeggen dat de Lumia 1020 een camera is – maar dan wordt de boodschap wel verwarrend.

Toch is de video vermakelijk, er zitten veel dikke knipogen in, en de haai? Die doet het ‘m. De haai? Ja, de haai. Spot jij ‘m?

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee