Grote man, grote telefoon: LeBron James, de Samsung Galaxy Note 3, en de Gear

Dat de Samsung Galaxy Note 3 niet de meest compacte smartphone is, behoeft geen betoog. Maar je hoeft ook weer geen handen als een professionele basketbalspeler te hebben, om ermee te kunnen werken. Desondanks is het de Amerikaanse bastketbalster LeBron James die het toestel nu aanprijst, samen met de Galaxy Gear en de nieuwe Note 10.1.

lebron-james-samsung-galaxy-note-3 Grote man, grote telefoon: LeBron James, de Samsung Galaxy Note 3, en de Gear

In haar nimmer aflatende queeste om de nieuwe Galaxy Note 3 aan de man en vrouw te brengen, heeft Samsung inmiddels een respectabele campange op poten gezet. Eerder al kwam de voetballer Lionel Messi opdraven, en werd er creatief gedaan met karton. En nu mag LeBron James dus gaan uitleggen waarom hij de nieuwe Note bij uitstek geschikt vindt voor zijn (zo te zien) drukke leven.

En passant krijgen we ook nog wat leuke manieren te zien waarop je je Note kunt gebruiken om te werken aan je speltactieken en/of technieken – een mogelijkheid die Samsung al eerder toonde, in combinatie met de Galaxy Note 2.

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee