KPN’s Samsung Galaxy Express krijgt update

De Samsung Galaxy Express is niet direct het meest besproken toestel. Het midrange toestel met een flinke scherm én 4G verbinding wordt in ons land voornamelijk verkocht via KPN’s 4G-verbinding-aanbiedende dochters (en KPN zelf natuurlijk). Hoedanook: dit toestel heeft vandaag een update gekregen.

samsung-galaxy-express-kpn-update KPN's Samsung Galaxy Express krijgt update

Het gaat om een update met versienummer XWAMK1, die een aantal nieuwe NFC-gerelateerde mogelijkheden met zich meebrengt – volgens Samsung zelf voor bijvoorbeeld mobiel betalen. In ieder geval blijft de versie van het Android besturingssysteem gewoon bij nummertje 4.1.2.

De update is beschikbaar via de Galaxy Express zelf – over the air – of via Samsung’s Kies software op je PC.

Heb jij de update uitgevoerd? Zoja, wat zijn jouw ervaringen?

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee