Kleine update voor T-Mobile’s Samsung Galaxy Note 2 4G

Terwijl we nog zitten te wachten tot de Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy Note 2 arriveert in Nederland, krijgen gebruikers met T-Mobile’s 4G versie van het toestel nog een kleine ‘tussendoor-update’. De update zorgt ervoor dat de Note 2 beter gebruik maakt van T-Mobile nieuwe 4G netwerk, maar brengt nog geen nieuwe Android versie met zich mee.

samsung-galaxy-note-2-4g-tmobile-update Kleine update voor T-Mobile's Samsung Galaxy Note 2 4G

De update – firmwareversie XXDMJ1 – is beschikbaar via de gebruikelijke kanalen: het toestel zelf of Samsung’s Kies software op de PC. Naast de 4G verbinding, komen er ook een aantal kleine veranderingen mee onder de noemer – je raadt het al – ‘verbeterde stabiliteit’, en kun je een aantal nieuwe ‘T-Mobile apps’ installeren (mocht je dat willen).

Toch is het wachten op de ‘grote’  sprong naar Android 4.3, die volgens eerdere berichten in december op de Galaxy Note 2 verwacht wordt. Wel is de kans groot dat gebruikers met een branded toestelversie – zoals die van T-Mobile – nog iets langer zullen moeten wachten op de update.

Overigens laat T-Mobile op haar eigen forum weten dat de meest recente update voor de Galaxy Note 3 binnen nu en een week of twee naar haar branded Note 3 versie zal komen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee