Is dit de Samsung Galaxy Grand 2?

Het ziet er naar uit dat er een opvolger aan komt voor de Samsung Galaxy Grand – de Galaxy Grand 2. Recent al onder de loep genomen door de Chinese communicatie authoriteit  TENAA, komen we vandaag te weten dat het toestel op de onderstaande foto bestemd is voor één of meerdere Europese markten.

samsung-galaxy-grand-2 Is dit de Samsung Galaxy Grand 2?

 

De oorspronkelijke Galaxy Grand was Samsung’s groot-scherm-voor-weinig-geld-telefoon. De vermoedelijke Galaxy Grand 2 beschikt in ieder geval over een 5,25 inch beeldscherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een 1,2 GHz quadcore processor én een 4G verbinding voor snel mobiel internet.

Qua uiterlijk doet het toestel een beetje denken aan de Galaxy S3, en een blik op de specificaties versterkt deze associatie alleen maar – we zouden ’n bijna Galaxy S3 Maxi of XL willen noemen, in feite.

Hoedanook, de eerste Grand is in feite nooit écht in de Nederlandse winkels beland – tenminste, niet in grote aantallen. Het is dus ook maar de vraag of dit met een Galaxy Grand 2 wél gaat gebeuren – ondanks het feit dat het getoonde toestel dus naar Europa komt. Als de prijs enigszins vergelijkbaar is met die van de eerste Grand, kán het een interessante telefoon zijn voor wie een groot scherm zoekt met een 4G verbinding, zonder daarvoor de hoofdprijs te moeten betalen (of voor wie de Galaxy Mega teveel van het goede is).

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee