Franz Beckenbauer, buitenaardse wezens, en de Galaxy 11

Mysterieuze dingen en voetballegende Franz Beckenbauer gaan goed samen, dat staat buiten kijf. Niemand hoefde dan ook lang te twijfelen wie er gebeld moest worden, toen duidelijk werd dat een voetbalteam – de Galaxy 11 – de mensheid moet redden.

samsung-galaxy-eleven-11-beckenbauer-aliens1 Franz Beckenbauer, buitenaardse wezens, en de Galaxy 11

Het begon allemaal enige tijd geleden met de verschijning van vreemd vormen – cirkels – en buitenaardse ballen in een veld in Engeland. Daarna volgden rare wezen in flamboyante gewaden, die met een schijnbaar verveeld gezicht voetbalwedstrijden bijwoonden.

Inmiddels wordt langzaam duidelijk wat er zoal op het spel staat. Het lot van de mensheid is één van de opvallende dingen op dit lijstje. Voorzover we kunnen nagaan zal er gevoetbald moeten worden, over een dag of tien op 11 november, door een speciaal team – samengesteld door niemand minder dan Franz Beckenbauer.

Wie de spanning nu amper nog aan kan, vindt meer informatie en videomateriaal op de website MysteriousCircles. Hieronder kun je alvast een interview bekijken met Herr Beckenbauer, die ondanks de drukte toch de tijd vond om nagenoeg niks los te laten over de raadselachtige ontwikkelingen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee