En nog een keertje, vouwbare beeldschermen en 4K resoluties (video)

flexible_screen_samsung_commercial1 En nog een keertje, vouwbare beeldschermen en 4K resoluties (video)

Het lijkt maar niet op te houden met de hype omtrent vouwbare beeldschermen. De Galaxy Round van Samsung is tot op heden het enige toestel van het bedrijf dat enigszins gebruikt maakt van deze nieuwe technologie. Gelukkig werd afgelopen week de zogenaamde Samsung Analyst Day gehouden en mocht men er weer eens flink op los speculeren over de toekomst van de smartphone.

Eerder lieten we al weten dat het bedrijf bezig is met het overwinnen bepaalde technische obstakels en dat we ergens in 2015 een compleet nieuwe generatie smartphones en tablets mogen verwachten. Eentje met ‘echt vouwbare’ beeldschermen, batterijen die dagen mee gaan en 4K resolutie displays. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat kunnen we dan zoal verwachten?

Om die vraag te beantwoorden hebben de Koreanen een amusant filmpje gemaakt om ons een beter idee te geven wat de toekomst van smartphones en tablets in zal houden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat het vrouwvolk nu al geïnteresseerd is in de nieuwe technologie 😉

(dank aan: Gizmodo)

Galaxy deal tips

Praat mee