Branded Samsung Galaxy S4 update golf: Vodafone (Android 4.3) en T-Mobile (4G)

Het zijn drukke tijden in het land der Samsung Galaxy S4 gebruikers – hoewel, niet voor álle gebruikers. Momenteel kunnen mensen met een toestel van T-Mobile een kleine update uitvoeren, en gebruikers met Vodafone’s Galaxy S4 kunnen zelf Android 4.3 installeren.

samsung-galaxy-s4-vodafone-t-mobile-updates Branded Samsung Galaxy S4 update golf: Vodafone (Android 4.3) en T-Mobile (4G)

 

Als eerste kwam de update voor T-Mobile’s versie van de Galaxy S4 aan de beurt, met een update die eigenlijk helemaal niks nieuws brengt, behalve de instellingen waarmee het toestel straks op het nieuwe 4G netwerk van de provider terecht kan.

Groter is het nieuws voor iedereen die hun Galaxy S4 rechtstreeks bij Vodafone hebben aangeschaft. Vanaf vandaag kunnen zij als eerste in Nederland de langverwachte update naar Android 4.3 downloaden en installeren.

Dit laatste is vrij uniek te noemen: een branded toestel die een grote update krijgt, nog vóór deze beschikbaar is voor de unbranded toestelvariant.

Android 4.3 brengt onder meer ondersteuning voor de Galaxy Gear naar de Galaxy S4, evenals een aantal belangrijke optimalisaties en OpenGL 3.0 support, waardoor alles soepeler draait. Ook Samsung’s Knox beveiligingssuite wordt op het toestel geactiveerd, de camera krijgt nieuwe software, en de schermweergave is verbeterd.

Bezit(s)ters van een unbranded Galaxy S4 moeten nog heel even geduld hebben – Android 4.3 komt op zeer korte termijn ook naar hun toestel.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee