Beckenbauer is back: schaakt Messi om de planeet te redden

Nadat je een tijdje geleden al kon zien hoe meneer Franz Beckenbauer – de legendarische voetballer en coach, ja – zich voorbereidt op een epische strijd tegen buitenaards leven, komen we vandaag te weten dat ook Lionel Messi zijn steentje zal bijdragen aan de redding van onze planeet.

lionel-messi-galaxy-11-voetbal Beckenbauer is back: schaakt Messi om de planeet te redden

Ons is het volkomen duidelijk: als de toekomst van Moeder Aarde op het spel staat, neem je geen halve maatregelen. Zeker niet als erom gevoetbald moet gaan worden. En we kunnen ons goed voorstellen dat coach Beckenbauer danig onder de indruk was van de manier waarop Lionel Messi destijds met zijn Galaxy Note 3 een vervallen stadsdeel ombouwde tot voetbalveld.

‘Dát is het soort kwaliteit waarmee je een interplanetaire oorlog beslecht’, dacht Franz. En zo viel de beslissing: Messi wordt aanvoerder van de heldhaftige Galaxy 11 – het voetbalteam dat het buitenaardse gevaar moet gaan afwenden.

En zo slapen wij ook vannacht gerust.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee