Update brengt Samsung Galaxy S Advance van T-Mobile naar Android 4.1 Jellybean

samsung-galaxy-s-advance-t-mobile-update Update brengt Samsung Galaxy S Advance van T-Mobile naar Android 4.1 JellybeanEr zaten al heel wat gebruikers met een T-Mobile toestelversie van de Samsung Galaxy S Advance op te wachten, en vandaag lijkt het dan zover: ook dít toestel krijgt de update naar Android 4.1.2 Jellybean.

De unbranded Galaxy S Advance had de update al in mei gekregen, maar door vertragingen bleef de T-Mobile branded versie tot nu toe steken op Android 2.3. Een update naar Android 4.0 bleek eerder al overgeslagen te worden.

Vanaf vandaag is de update ook voor T-Mobile toestelgebruikers te installeren via Samsung’s Kies programma op de PC. Dit programma kun je HIER downloaden. Hoewel Kies niet het meest gebruikersvriendelijke stukje software van Samsung is, zijn onze ervaringen de laatste tijd goed – alleen het installeren kan even duren.

De nieuwe firmware heeft versienummer I9070XXLQI, en bevat – naast Android 4.1.2 – een flink aantal nieuwe mogelijkheden naar de Galaxy S Advance.

Heb jij ‘m al geïnstalleerd? En wat zijn jouw ervaringen?

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee