Toffe commercials voor de Samsung Galaxy Gear

De Samsung Galaxy Gear, de eerst smartwatch uit de koker van de Zuid-Koreanen, is een opvallende gadget. En hoewel nog niet iedereen overtuigd is van het nut van dit soort wearable technologie, zijn de reclamefilmpjes die voor de Galaxy Gear die Samsung dit weekend onthulde stiekem wel erg tof.

samsung-galaxy-gear-reclame Toffe commercials voor de Samsung Galaxy Gear

Beide commercials haken in op het sentiment dat een smartwatch in verschillende vormen al decennia lang deel uitmaakt van onze Westerse beleving van science fiction. Van Dick Tracey tot Knight Rider, en de Flintstones tot Predator: een horloge waar tegen je kunt praten is een terugkerend thema in menig (teken)film vanaf de jaren veertig.

De Galaxy Gear is inmiddels leverbaar in ons land, o.a. via MobielBereikbaar (HIER), waar het horloge nu op voorraad is.


(via)

Galaxy deal tips

Praat mee