Hallo, Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty uitvoering

Het is eigenlijk best wel logisch: kerst nadert langzaam maar gestaag, en in sommige landen is ook de verjaardag van de Heilige Nicolaas aanleiding tot het geven van kado’s aan kinderen. Eerder al zagen we de Kids editie van dezelfde Galaxy Tab, maar de komst van de Hello Kitty Galaxy Tab 3 7.0 naar Europa is gezien de genoemde feestdagen geen verrassing.

samsung-galaxy-tab-3-7-0-hello-kitty Hallo, Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty uitvoering

Als je kinderen hebt, en een smartphone of tablet, dan weet je ook hoe makkelijk zij uitvogelen hoe alles werkt, waar de YouTube app zit, en de spelletjes. En je weet ook dat je er vroeg of laat niet aan gaat ontkomen om het kroost hun eigen tablet kado te doen – of je moet je eigen gadgets permanent af willen staan.

De Hello Kitty Tab is dan ook best een logisch apparaat, die binnenkort in Duitsland te koop zal zijn voor 229 euro – geen erg goedkoop Sinterklaas- of kerstkadootje, maar gegarandeerd dat het kroost er úúúren zoet mee zal zijn. Op lange winteravonden, op de achterbank, of als er saai bezoek is. Oh, maar dan mag je natuurlijk geen zoon hebben. Want, uhm… dat lijkt ons duidelijk. En néé, papa – we gaan het hier niet over de specificaties van het apparaat hebben. Als je denkt dat die er toe doen, dan snap je er niks van ;).

Of deze Tab variant ook naar Nederland zelf komt is overigens nog maar de vraag, hoewel dé ideale smartphone voor bij de Helly Kitty Tab – de Hello Kitty Galaxy Y – uiteindelijk wel degelijk ook in onze winkels belandde. Mocht je ‘m hier ergens tegenkomen, laat het ons hieronder weten!

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee