Update voor de Samsung Galaxy S4 Mini van Vodafone, brengt 4G

Wie een Samsung Galaxy S4 Mini heeft van Vodafone – een zogeheten branded toestel – kan vanaf vandaag een nieuwe update installeren. De update brengt nog géén grote nieuwe veranderingen in het besturingssysteem, maar wél de langverwachte ondersteuning voor Vodafone’s 4G netwerk.

samsung-galaxy-s4-mini-update-vodafone-4g Update voor de Samsung Galaxy S4 Mini van Vodafone, brengt 4G

De Galaxy S4 Mini kan zelf prima omgaan met snelle mobiele 4G netwerken, maar tot nu toe was deze ondersteuning nog niet ingeschakeld. De huidige update zorgt ervoor dat dit nu wel het geval is, waardoor gebruiker van het supersnelle mobiele netwerk van Vodafone gebruik kunnen maken – mits deze lokaal beschikbaar is, natuurlijk.

De update is beschikbaar via de S4 Mini zelf – je krijgt automatisch een melding dat een update klaar staat om gedownload te worden. Handmatig checken kan natuurlijk ook, via Menu -> Instellingen -> Tab Meer -> Toestel-info -> Software-update -> Bijwerken. Het is aan te raden om dit via een WiFi verbinding te doen, om je databundel te sparen.

Daarnaast kan de update uiteraard geïnstalleerd worden via je PC, met Samsung’s eigen Kies software.

 

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Praat mee