Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur komt voor de kerst

Naast de gebruikelijke en volgens sommigen wat saaie standaarduitvoeringen van bekende smartphones – zwart, wit, dat soort kleuren – brengt Samsung met enige regelmaat ook La Fleur edities uit van hun toestellen. Deze van bloemetjes voorziene toestelversies zijn met name op het vrouwelijk deel van de markt gericht. Ook van de Samsung Galaxy S4 Mini kunnen we een fleurige variant verwachten.

samsung-galaxy-s4-mini-la-fleur Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur komt voor de kerst

De La Fleur versie van de Galaxy S3

Deze Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur moet – als we de insider van Sammobile mogen geloven – nog vóór de feestdagen in de schappen belanden. Afgezien van de bloemtjesprint is deze S4 Mini exact hetzelfde als het toestel dat wel al kennen, en – zo leert het verleden – ook de prijs zal niet veel afwijken van de traditioneel gekleurde toestelversies.

Maar bloemetjes of niet, veel mensen zitten op dit moment nog te wachten op de blauwe, rode en bruine versie van de S4 Mini. Dat de Galaxy S4 Mini naast zwart en wit ook in deze kleuren op de markt gaan komen is al een tijdje bekend, maar vooralsnog hebben we nog geen winkel gespot die ‘m zo kan leveren. Hopelijk, dus, dat ook deze kleuren nog voor de kerst eindelijk verkrijgbaar zullen zijn.

(via)

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Praat mee