Samsung Galaxy S4 Active Mini in de maak?

De Samsung Galaxy S4 Active lijkt een verrassend succesvolle spinoff van hét topmodel van Zuid-Koreanen dit jaar. Mogelijk krijgt dit toestel een kleiner broertje, dat met bescheidener specificaties en afmetingen ook een bescheidener prijskaartje moet krijgen.

samsung-galaxy-s4-active-mini-budget-versie Samsung Galaxy S4 Active Mini in de maak?

Dat is tenminste waar het op lijkt als we bovenstaande foto – en bijbehorende eigenschappen – van dit tot nu toe onbekende toestel bekijken. Het gaat hier om een toestel met min of meer hetzelfde uiterlijk als de Galaxy S4 Active, maar dan met een 4,65 inch beeldscherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Als processor doet een 1,2 GHz dualcore model uit de keuken van Qualcomm dienst, en aan de achterzijde is een vijf megapixel camera aanwezig.

Wél zou ook dit toestel water- en stofdicht zijn, waardoor het lijkt te gaan om een Mini variant van de S4 Active zelf. Of een Active versie van de Galaxy S4 Mini – het is maar hoe je het wilt draaien.

Verdere details over een prijs een een releasedatum zijn op dit moment nog niet bekend, evenals voor welke markt(en) het toestel bestemd is. Voorlopig houden we het maar op een onthulling vóór het einde van het jaar – maar dat is niet meer dan speculatie.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee