Samsung Galaxy Note 3 vijf miljoen keer verkocht

Zo, dat zijn geen flauwe aantallen: in één maand tijd is de Samsung Galaxy Note 3 al vijf miljoen keer over de toonbank gegaan. Met dit aantal in zo’n korte tijd is het toestel verreweg de succesvolste Note smartphone – en phablet in brede zin – ooit.

samsung-galaxy-note-3-gc2 Samsung Galaxy Note 3 vijf miljoen keer verkocht

Op een persconferentie maakte de baas van Samsung Mobile – meneer J.K. Shin – dit aantal bekend. Bij de voorganger van de Galaxy Note 3 – de Galaxy Note 2 – stond de teller na een maand op drie miljoen toestellen, en pas na twee maanden op vijf miljoen. En dat was toen ook al een record, maar de Note 3 doet dit dus nog eens dunnetjes over – en dan nog wat meer. En ter vergelijking: de allereerste Note bereikte deze ‘magische’ grens pas na een maand of vijf.

Natuurlijk is de Note 3 hiermee nog geen algemene ‘Galaxy recordhouder’. Deze titel blijft voorlopig op naam van de Galaxy S4, die in de eerste maand ruim tien miljoen keer verkocht werd. Maar dat de populariteit van de Note serie nog steeds flink groeit moge duidelijk zijn.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee