Krak! Samsung Galaxy Note 3 versus iPhone 5S valtest

Het blijft pijnlijk om te kijken maar je weet dat ze er vroeg of laat aan moeten geloven, de twee meestbesproken smartphones van dit moment: de Samsung Galaxy Note 3 en de iPhone 5S. In een harde kennismaking met de stoep.

samsung-galaxy-note-3-versus-iphone-5s-droptest Krak! Samsung Galaxy Note 3 versus iPhone 5S valtest

Er valt – haha – een hoop te zeggen over dit soort ‘tests’, maar het belangrijkste om in je achterhoofd te houden is toch wel dat ze eigenlijk helemaal niets betekenen. Jaja, de Galaxy Note 3 doorstaat deze test een stuk beter dan de nieuwste iPhone, maar voor hetzelfde geld waren de rollen omgedraaid – of was de Note 3 er tenminste minder fraai uitgekomen. Maar het wachten is en blijft nu eenmaal op de eerste test die met – laten we zeggen – 300 Note 3’s en 300 iPhones wordt gedaan. Pas dan kun je langzaam beginnen met het trekken van wetenschappelijk verantwoordelijke conclusies.

Tot die tijd kunnen we in ieder geval zien dat het grote scherm van de Note 3 wel degelijk een valpartij kan overleven. En dat ook de kleinere, en dus op papier met een minder kwetsbare glasplaat uitgeruste iPhone 5S gewoon in een beschermhoes thuishoort.

Maargoed. Tijd om je geliefde smartphone even in een andere kamer te leggen – laten meekijken zou wel gemeen zijn, toch? – en zelf te zien hoe beide toestellen het flink te verduren krijgen:

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee