Samsung Galaxy Note 3 tip: snelle weergave

Bezitters van de Galaxy Note 2 (en de Galaxy S4) kennen de onderstaande tip natuurlijk al, maar we gaan ervanuit dat de meeste kersverse eigenare(sse)n van de Samsung Galaxy Note 3 daarvoor een ander toestel hadden. En dus nu voor het eerst kennis maken met deze leuke, fancy manier om snel te zien of je nog iets gemist hebt: Snelle weergave.

samsung-galaxy-note-3-snelle-weergave Samsung Galaxy Note 3 tip: snelle weergave

Als Snelle weergave is ingeschakeld, kun je je hand boven de Galaxy Note 3 houden – aanraken hoeft niet – en er verschijnt een mooie onderwateranimatie met daarbij de belangrijkste informatie: tijd, datum, gemiste oproepen, binnengekomen berichten, en de status van je batterij.

Je schakelt Snelle weergave in als je via de Menu toets naar Instellingen gaat, en daar onder de tab Bediening op Air Gesture tik. Zorg er vervolgens voor dat Air Gesture zelf ingeschakeld is – de schakelaar rechtsboven in het scherm moet aan staan – en schakel Snelle weergave zelf in.

samsung-galaxy-note-3-snell-weergave-inschakelen Samsung Galaxy Note 3 tip: snelle weergave

Je kunt nu, als je toestel slaapt, je hand er kort boven houden. Zodra de blauwe notificatie LED even aangaat, komt ook je scherm tot leven. En eerlijk is eerlijk: sinds de Galaxy Note 2 heeft Samsung de animatie ervan wel wat verfijnd.

Is dit allemaal ook superhandig? Dat valt opzich wel mee. Het kost niet veel meer moeite om op je Home toets te drukken. Maar de functie blijft iets hebben door de animatie, de bubbeltjes, en het feit dat je je toestel niet aan hoeft te raken….

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee