Samsung Galaxy Note 3 tip: Air View bediening met S Pen én vinger inschakelen

Toen de Samsung Galaxy Note 2 voor het eerst de Air View feature introduceerde, was deze alleen te gebruiken in combinatie met de S Pen. De Galaxy S4 introduceerde biedt dezelfde functie, maar alleen bedienbaar met je vinger. En de Galaxy Note 3? Die kan het allebei. Maar dan moet je dit wel inschakelen.

samsung-galaxy-note-3-airview-vinger-pen Samsung Galaxy Note 3 tip: Air View bediening met S Pen én vinger inschakelen

Met Air View in het fotoalbum een map met afbeeldingen previewen

Standaard staat de Air View functie op de Galaxy Note 3 zó ingesteld, dat deze alleen werkt met de S Pen. Je kunt bediening met je vingers inschakelen als je via de Menu toets naar Instellingen gaat. Onder de tab Bediening zie je de optie Air View. Tik op Air View-stand om te kiezen of deze functie alleen met de S Pen of met je vingers werkt. Kies je voor Automatisch, dan detecteert je Galaxy Note 3 zelf wat je op dat moment gebruikt – je schakelt daarmee dus beide mogelijkheden in.

samsung-galaxy-note-3-airview-pen-vinger-instellen Samsung Galaxy Note 3 tip: Air View bediening met S Pen én vinger inschakelen

In het Air View menu kun je ook nog kiezen welke onderdelen er ingeschakeld zijn – en dat zowel voor gebruik met S Pen als met je vingers. Zo kun je dus bijvoorbeeld instellen dat álle Air View functies actief zijn als je de S Pen gebruikt, maar slechts een aantal wanneer je je toestel met je vingers bedient.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. arie zegt

    Heb de note 3 sinds vanmiddag. Air view opent niet meer. Wat zou ik verkeerd gedaan kunnen hebben? Heb bij instellingen gekeken maar kom er niet uit

Praat mee