Update voor T-Mobile’s branded Samsung Galaxy Note 3

samsung-galaxy-note-3-t-mobile-update Update voor T-Mobile's branded Samsung Galaxy Note 3Nadat de unbranded Samsung Galaxy Note 3 eerder al twee stabiliteitsupdates ontving (deze, en deze), is nu dan T-Mobile branded toestelvariant aan de beurt.

T-Mobile’s Galaxy Note 3 krijgt een nieuwe firmwareversie met ‘nummer’ XXUBMI7, en is te installeren via het toestel zelf én Samsung’s Kies software op de PC.

Bij gebrek aan branded toestel hier kunnen we niet direct zeggen welke veranderingen deze update met zich meebrengt. De firmwareversie een nieuwere dan de laatste unbranded firmware, dus mogelijk gaat het hier om een combinatie van de beide unbranded updates die eerder al werden uitgerold.

Heb jij een Galaxy Note 3 van T-Mobile, en de nieuwe update geïnstalleerd? Laat hieronder weten welke veranderingen je ziet/merkt/voelt!

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee