Samsung Galaxy Mega en S4 Mini krijgen ook Android 4.4 KitKat

Dat recente ‘vlaggenschip’ smartphones van Samsung, zoals de Galaxy S4 en de Note 3, in toekomst een update naar Android versie 4.4 met de vrolijke bijnaam KitKat kunnen verwachten laat zich raden. Uit een vandaag opgedoken document blijkt dat óók de Galaxy S4 Mini en de Galaxy Mega op de nominatie staan voor deze update.

samsung-galaxy-mega-galaxy-s4-mini-android-4-4-kitkat-update Samsung Galaxy Mega en S4 Mini krijgen ook Android 4.4 KitKat

Het hierboven getoonde document toont in feite welke Galaxy telefoon wanneer zal beschikken over Samsung’s Knox beveiligingspakket. En waar sommige toestellen – zoals de Note 2 en de Galaxy S3 – het pakket krijgen met de aanstaande update naar Android 4.3, moeten S4 Mini en Mega bezitters wachten op de update naar Android versie 4.4.

Daarmee is dus gelijk bevestigd dat deze toestellen in de toekomst wel degelijk op Android 4.4 zullen gaan draaien. Wanneer dit dan zal zijn er verder nog niet bekend – Android 4.4 moet nog steeds officieel gelanceerd worden door Google zelf.

(via)

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

Praat mee