Samsung Galaxy Gear ondersteuning voor nog acht Galaxy smartphones

Nog heel even is de Samsung Galaxy Note 3 de enige telefoon die de Galaxy Gear smartwatch direct ondersteund. Binnenkort komt daar de Galaxy S4 bij, en daarna voegen nog zeven toestellen zich in dit rijtje.

GalaxyGear-Press-01-900-80 Samsung Galaxy Gear ondersteuning voor nog acht Galaxy smartphones

Het gaat hier in feite om alle toestellen die op niet al te lange termijn een software update gaan krijgen naar Android versie 4.3 – oftewel: de Galaxy S3, Galaxy Note 2, Galaxy S4 Mini, S4 Active, S4 Zoom, beide versie van de Galaxy Mega (5.8 en 6.3 – waarvan alleen de laatste in ons land verkocht wordt).

Al met al lijkt Samsung dus – zoals beloofd – vaart te maken met het uitbreiden van de ondersteuning voor de Galaxy Gear. Dat mag ook wel, want het apparaatje wordt natuurlijk interessanter naarmate je ‘m aan meer toestellen kunt koppelen.

Om deze ondersteuning in een smartphone in te bouwen moet het toestel zoals gezegd een software update krijgen. Nu we weten dat deze update dus voor flink wat Galaxy’s in de planning zit, rijst langzaam de vraag wanneer de Gear zelf een eerste, grote update zal krijgen. De hardware is tenslotte prima, maar zoals Samsung zelf ook al onderkende: hij kan een flink stuk functioneler worden met de juiste software.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. oscar zegt

    Het is wel vetgaaf dat die straks ook met die telefoons kan vaan werken maar wanneer komt die update voor die telefoons naar Android 4.3
    Ik heb de Galaxy note 2 en ik dacht dat die eind oktober uit kwam of zit ik er naast?

  2. oscar zegt

    Het is wel vetgaaf dat die straks ook met die telefoons kan gaan werken maar wanneer komt die update voor die telefoons naar Android 4.3
    Ik heb de Galaxy note 2 en ik dacht dat de update eind oktober uit kwam of zit ik er naast?

Praat mee