Nieuw: de Samsung Galaxy Fame Lite

Voor Zuid-Korea kondigde Samsung weleenswaar de Galaxy Round aan, maar in ons land komt binnenkort met minder tromgeroffel de Samsung Galaxy Fame Lite op de markt.

samsung-galaxy-fame-lite-1 Nieuw: de Samsung Galaxy Fame Lite

De Samsung Galaxy Fame Lite is een budget smartphone met een TFT scherm van 3,5 inch met een resolutie van 320 bij 480 pixels, een 850 MHz processor, en een drie megapixel camera.

De Fame Lite draait op Android 4.1 Jellybean, en is uiteraard uitgerust met Samsung’s eigen TouchWiz interface. Standaard aanwezig is 4 GB opslagcapaciteit en een slot voor een microSD geheugenkaartje. In vergelijking met de eerste Galaxy Fame doet de Fame Lite dus een stapje terug op camera gebied. Ook NFC connectiviteit ontbreekt in deze nieuwe toestelversie.

samsung-galaxy-fame-lite-2 Nieuw: de Samsung Galaxy Fame Lite

Het toestel meet 113,2 bij 61,6 millimeter, en is 11,9 millimeter dik. Met een gewicht van 118,9 gram is de Fame Lite maar een fractie lichter dan de eerste Fame.

Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekende van de Galaxy Fame Lite, maar zodra dit wél het geval is, vind je deze natuurlijk hier op GalaxyClub.nl.

samsung-galaxy-fame-lite-3 Nieuw: de Samsung Galaxy Fame Lite

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee