Waar blijft de roze Samsung Galaxy Note 3? (Morgen in Engeland)

Toen Samsung begin september de Galaxy Note 3 onthulde, werden er drie kleurvarianten aagekondigd: wit, zwart, en roze. De eerste twee – zwart en wit – waren direct vanaf de release verkrijgbaar, terwijl we op de roze versie iets langer moeten wachten. De vraag nu is danook hoeveel langer nog?

samsung-galaxy-note-3-roze Waar blijft de roze Samsung Galaxy Note 3? (Morgen in Engeland)

Wij hebben inmiddels van meerdere mensen gehoord dat ze nu toch wel hopen dat de roze Note 3 binnenkort in de winkels belandt. En vooruit, de voortekenen zijn goed. Vanaf morgen is het toestel in Engeland te koop. De winkel die ‘m daar kan leveren – Phones4U – zal in november de exclusieve leverancier van de roze Note 3 zijn.

Voor het gemak gaan we er maar even vanuit dat de exclusiviteit van Phones4U niet voor heel Europa geldt – dat zou niet zo erg logisch zijn, tenslotte. En dus concluderen we dat hij zeer binnenkort, hopelijk begin november, óók naar ons land komt. Desondanks hebben we nog geen winkel gevonden die nu al een indicatie van een leverdatum kan geven.

Of hij dan ook hier in Nederland een tijd lang exclusief via één winkel of provider verkrijgbaar zal zijn is niet bekend. Het zou in ons land niet de eerste keer zijn dat Samsung een dergelijke deal sluit voor een specifieke kleurvariant van een smartphone.

Dus: vanaf morgen arriveert de roze Galaxy Note 3 in Engeland. Hopelijk volgt ons land snel, al dan niet via één specifieke winkel of provider. Zodra hij er is, lees je het natuurlijk hier op GalaxyClub.nl – maar dat spreekt voor zich ;).

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. lindsay zegt

    Ik zou ook graag de roze willen maar niemand kan vertellen hoelang het gaat duren voor hij leverbaar is. Ik wou dat ik het wist voor einde van het jaar anders kan ik nog meedoen met de 100 euro retour samsung actie door dan maar gewoon een zwarte te halen.

Praat mee