Officiële promovideo van de Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Editie

Nadat hij begin september officieel onthuld werd, duurde het even voor de 2014 editie van de Samsung Galaxy Note 101 daadwerkelijk te koop was. Maar daarin begint nu verandering te komen – zo is bijvoorbeeld via CoolBlue de WiFi versie al leverbaar (zie HIER). Om de release kracht bij te zetten heeft Samsung nu ook de officiële promovideo van deze nieuwe Note 10.1 gelanceerd.

samsung-galaxy-note-10-1-2014-edition-promo-video Officiële promovideo van de Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Editie

In de video zien we álle belangrijke verbeteringen in deze Note 10.1 nog eens op het gemak voorbij komen, waaronder het compleet vernieuwde scherm, en de speciale apps en features. Opvallend is, dat het apparaat ook qua design sterk op de Galaxy Note 3 gebaseerd is, maar dat is wat ons betreft alleen maar positief.

We zijn erg benieuwd hoe deze Note 10.1 2014 Editie het gaat doen – qua specificaties is het één van de allerbeste Android tablets op de markt, en dan heeft ‘ie ook nog eens de multifunctionele S Pen. Aan de andere kant is al langer duidelijk dat 10 inch Android tablets, in tegenstelling tot hun compactere broertjes, simpelweg niet zo populair zijn. Moedig dus, van Samsung, om hier door middel van deze vernieuwde high end Note tablet verandering in te willen brengen.

Maargoed, schenk een kopje koffie in, en laat het Samsung zelf allemaal showen:

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee