Leuk: Samsung Galaxy Note 2 met Note 3 software

Wat krijg je als je een vroege testversie van de Android 4.3 software voor de Samsung Galaxy Note 2 op het toestel installeert, en vervolgens een hoop apps van de Galaxy Note 3 óók op het toestel zet? Een Galaxy Note 2 die zich gedraagt als een Note 3 – min of meer.

samsung-galaxy-note-2-air-command Leuk: Samsung Galaxy Note 2 met Note 3 software

Dat is tenminste wat de onderstaande video toont. Wat je ziet is een Note 2 met daarop de recent uitgelekte Android 4.3 firmware. Daar bovenop zijn nog een aantal apps, zoals Air Command, direct van de Galaxy Note 3 op het toestel geflashed, waardoor het allemaal wel verdacht veel op een Note 3 begint te lijken.

Als je dit ook graag wilt, en je niet het geduld kunt opbrengen om te wachten op de officiële update – verwacht: voor het einde van het jaar – kunt je terecht op het XDA forum, en wel HIER. Je moet dan wel weten wat je doet – noch GalaxyClub, noch XDA zijn verantwoordelijk voor wat jij met jouw toestel doet ;).

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee