Android 4.3 firmware voor de Samsung Galaxy Note 2 opgedoken

Nog maar een week geleden werd definitief duidelijk dat Samsung druk bezig is met de op Android 4.3 gebaseerde software voor de Galaxy Note 2. En vandaag duikt er dan een eerste vroege testversie op van deze software.

samsung-galaxy-note-2-android-4-3-beta Android 4.3 firmware voor de Samsung Galaxy Note 2 opgedoken

Via de Vietnamese website Tinhte – vaker een bron van onofficieel uitlekkende informatie over telefoons – komt deze vroege, duidelijk nog niet definitieve firmware. Het is dus nog te vroeg om zinvolle conclusies te trekken over wat Galaxy Note 2 bezitters te wachten staat na de update.

Duidelijk is in ieder geval dat Samsung op interfacegebied het een en ander aan het vernieuwen is. Zo zien we in de menu’s duidelijk de nieuwe structuur die we kennen sinds de Galaxy S4. In ieder geval krijgt de Note 2 ook Samsung’s Knox beveiligingspakket. En uit informatie van het XDA forum blijkt dat er o.a. features als Adapt Sound en Adapt Display – wederom bekend van de S4, en sinds kort ook de Note 3 – aanwezig zijn, evenals nieuwe versies van reeds bestaande apps.

Wie de nieuwe testfirmware zelf wil flashen, kan zich melden op het XDA forum HIER. Maar wees gewaarschuwd: het gaat om een vroege versie, die nog allesbehalve vrij is van bugs.

samsung-galaxy-note-2-screen-1 Android 4.3 firmware voor de Samsung Galaxy Note 2 opgedokensamsung-galaxy-note-2-screen-3 Android 4.3 firmware voor de Samsung Galaxy Note 2 opgedokensamsung-galaxy-note-2-screen-2 Android 4.3 firmware voor de Samsung Galaxy Note 2 opgedoken

 

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee