Android 4.3 firmware voor de Samsung Galaxy Note 2 duikt opnieuw op

Het duurde even, maar de laatste weken duikt er steeds meer nieuws op over de op handen zijnde Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy Note 2. Zo is er opnieuw een nieuwe testversie van de Android 4.3 firmware voor het toestel uitgelekt – en komen we te weten wanneer de update in de VS gepland is.

samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update Android 4.3 firmware voor de Samsung Galaxy Note 2 duikt opnieuw op

 

Aan het begin van deze maand kwam er al een vroege versie van de nieuwe software voor de Galaxy Note 2 voorbij. De firmware die nu is opgedoken is een stuk recenter – maar nog niet de uiteindelijke versie die straks via officiële weg zal worden uitgerold.

Volgens berichten stelt Samsung momenteel iedere tweede dag een nieuwe firmware versie samen, zodat deze getest kan worden en problemen opgelost.

Ook nu zien we bevestigd dat er behoorlijk geschaafd is aan de interface van de Note 2, die nu meer en meer op die van de Galaxy S4 en Note 3 begint te lijken. Natuurlijk voegt deze update ook ondersteuning voor de Galaxy Gear toe, evenals Samsung’s Knox beveiligingspakket.

Via een andere weg is nu ook duidelijk dat de update in de Verenigde Staten gepland is voor eind november. En hoewel dit natuurlijk niet direct iets zegt over de datum waarop de update in Nederland zal arriveren, is het duidelijk dat het werk aan de update in de ‘laatste-loodjes-fase’ beland is. En houden we in de gedachten dat updates hier meestal eerder beschikbaar zijn dan aan de andere kant van de Atlantische Oceaan.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee