Alle notificaties op je Samsung Galaxy Gear met de ATN app

Hoewel de Samsung Galaxy Gear één van de eerste echte smartwatches op de markt is, doet het apparaatje voornamelijk één ding: benieuwd maken naar wat er écht mogelijk is zodra het concept volwassen wordt. Dankzij een nieuwe app komt dit laatste alweer een stap of twee dichterbij.

samsung-galaxy-gear-atn-notificaties Alle notificaties op je Samsung Galaxy Gear met de ATN app

Een tijdje geleden gaf een hoge Samsung official al toe dat de Galaxy Gear beter kan, en dankzij wat creativiteit bij de website ArsTechnica konden we al een glimp opvangen van de mogelijkheden. Maar hét punt waar nog veel verbeterd kan worden – het feit dat de Gear maar een beperkt aantal melden ook echt weer kan geven – is nu aangepakt door een vlijtige ontwikkelaar van het XDA forum.

De app AllTheNotifications (ATN) stelt jou als gebruiker in staat zelf te kiezen welke notificaties van welke app je precies op je Gear wilt kunnen zien. Oké, ATN is nog nieuw, en er moet nog wat aan geschaafd worden, maar het is duidelijk dat dit is waar menig Gear gebruiker op zit te wachten.

Om ATN zelf te installeren moet je even langs het XDA forum – HIER – voor de app zelf, en de bijbehorende instructies voor installatie en gebruik.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee