Zo zou de Samsung Galaxy Note 3 er wel eens uit kunnen zien (concept)

Met nog maar twee dagen te gaan tot de officiële onthulling, loopt de nieuwsgierigheid van menigeen die op de Samsung Galaxy Note 3 zit te wachten de spuigaten uit. Helaas hebben we nog steeds geen foto’s van toestel zelf – d.w.z. zonder dummy cases of andere vermommingen – maar dankzij de stortvloed aan overige informatie en uitgelekte onderdelen is het in principe goed mogelijk om een concept afbeelding in elkaar te fotosjoppen. Aldus geschiedde…

samsung-galaxy-note-3-concept-render-1 Zo zou de Samsung Galaxy Note 3 er wel eens uit kunnen zien (concept)

 

Men neme de opgedoken foto’s van het frontpaneel van de Galaxy Note 3, en de daardoor bekende afmetingen van het toestel. Voeg nog een officiële, afgelopen weekend uitgelekte wallpaper toe, et voilàceci n’est pas une Note 3 – maar als het goed is, lijkt hij er wel heel sterk op.

Voor de goede orde, hebben de beste mensen van Stellist Design – makers van deze conceptafbeelding – de Note 3 ook nog naast zijn voorganger gelegd om het plaatje compleet te maken:

samsung-galaxy-note-3-concept-render-2 Zo zou de Samsung Galaxy Note 3 er wel eens uit kunnen zien (concept)

 

Omdat deze conceptafbeelding niet zomaar uit de lucht is komen vallen, maar gebaseerd is op vrij geloofwaardige informatie, zou het zomaar kunnen zijn dat deze plaatjes de spijker op de kop slaan. De Galaxy Note 3 lijkt in deze vorm een soort combinatie van de eerste en tweede Note – en daar is helemaal niets mis mee, wat ons betreft.

Nog twee dagen…

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee