Update voor Samsung Galaxy S4 Mini beschikbaar

samsung-galaxy-s4-mini-update-nederland Update voor Samsung Galaxy S4 Mini beschikbaarSinds kort staat er in ons land een firmware update klaar voor de Samsung Galaxy S4 Mini. Het gaat hier niet om een uitgebreide update – verwacht met name interne fixes en optimalisaties.

De update voor de S4 Mini kan geïnstalleerd worden via Samsung’s Kies programma op je computer, maar makkelijker is het om de nieuwe software ‘Over the Air’ (OTA) te downloaden en installeren.

Mocht je de melding dat de update gereed is nog niet vanzelf op je telefoon hebben ontvangen, kun je deze handmatig checken via Menu -> Instellingen -> Meer tab -> Toestel-info -> Software-update -> Bijwerken.

Ben jij opvallende veranderingen of vernieuwingen tegengekomen na het installeren van de update? Laat het hieronder dan weten!

(via)

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

Praat mee