Samsung Galaxy Tab 3 8.0 en 10.1 krijgen multi-user functionaliteit

Hoewel Samsung’s derde generatie Galaxy Tab tablets out of the box op Android 4.2 draaien, ontbreekt er één aardige feature: de mogelijkheid om meerdere gebruikers in te stellen, met hun eigen gebruikersaccounts. De gemis zal via een softwareupdate verholpen worden, zo blijkt uit opgedoken schermafbeeldingen.

samsung-galaxy-tab-3-multiuser-ondersteuning Samsung Galaxy Tab 3 8.0 en 10.1 krijgen multi-user functionaliteit

De bovenstaande schermafbeelding toont de aanwezigheid van meerdere gebruikersaccounts op het vergrendelscherm van een Galaxy Tab 3 8.0. Na installatie van de aanstaande update wordt deze feature toegevoegd aan het apparaat. Er kunnen dan – net zoals we allang gewend zijn op de PC – meerdere gebruikers de tablet gebruiken, ieder met zijn of haar eigen instellingen en voorkeuren.

samsung-galaxy-tab-3-multiuser-ondersteuning-2 Samsung Galaxy Tab 3 8.0 en 10.1 krijgen multi-user functionaliteit

Waneer de betreffende update daadwerkelijk zal worden aangeboden is op dit moment nog niet bekend. Evenmin is het duidelijk of de update alléén de multi-user feature toevoegt, of dat er ook nog andere veranderingen of vernieuwingen in de pijpleiding zitten.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Alex zegt

    Heb Galaxy TAB 3 8 inch Android 4.2.x en net gelezen dat vanwege touchwizz, de instellingen\users optie er niet is / geblokkeerd is.

Praat mee