Samsung Galaxy S4 Zoom stunt: het grootste fotoalbum ter wereld

Duitsers: wat ze doen, doen ze goed. En in dit geval groot. In het kader van een publiciteitsstunt voor de Samsung Galaxy S4 Zoom verzamelde de Duitse tak van het bedrijf duizenden foto’s, en bundelde deze in een fotoalbum van formaat. Goed voor een vermelding in het Guinness Book of Records.

samsung-galaxy-s4-zoom-fotoalbum-record Samsung Galaxy S4 Zoom stunt: het grootste fotoalbum ter wereld

Om precies te zijn gaat het om een fotoalbum van acht bij vijf meter, met tien pagina’s die goed zijn voor een oppervlak van 400 vierkante meter. In het boek zijn 28.000 foto’s te bekijken. Meenemen naar de familie om de kiekjes te laten zien is een lastige kwestie: het album weegt ruim vijf ton – exclusief het frame dat het boek overeind moet houden. Makkelijker is het je familie mee te nemen naar Berlijn, naar het Museum of Communication, waar het boek in levenden lijve te bewonderen is, en – naar verluid – indruk wekt.

Het geheel wordt natuurlijk netjes gepresenteerd in een video, die gezien de herkomst van deze stunt, in het Duits is:

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee