Nog geen Sinterklaas, wél de Samsung Galaxy Note 3 uitgepakt (unboxing!)

Het blijft een beetje een vreemd fenomeen: de unboxing van een nieuwe gadget. En tóch is het leuk om te zien, zeker als je zelf ook op het apparaat in kwestie – de Samsung Galaxy Note 3 in dit geval – zit te wachten. Gedeelde voorpret is tenslotte, uhm, dubbele voorpret, of zoiets ;). En hoe voorspelbaar zo’n video ook is, toch zijn er een paar interessante dingen te zien.

samsung-galaxy-note-3-unboxing Nog geen Sinterklaas, wél de Samsung Galaxy Note 3 uitgepakt (unboxing!)

Het eerst dat opvalt, is dat Samsung voor de Galaxy Note 3 gekozen heeft voor dezelfde milieuvriendelijke verpakking die we al kennen van de Galaxy S4 en de Galaxy Note 8.0. Het karton is gerecycled, en de inkt is soyainkt – lees: beter afbreekbaar.

Verder zien we de nieuwe USB 3.0 kabel voorbij komen, die in de nieuwe connector onderop de Galaxy Note 3 past. Het voordeel hiervan zit ‘m in de snellere dataoverdracht die hiermee mogelijk is, en het feit dat er via een USB 3.0 verbinding sneller opgeladen kan worden. Als je wel eens de grote batterij van je Galaxy Note 2 via de USB poort van je PC hebt proberen op te laden, snap je dat er ruimte is voor verbetering. Overigens kun je ook een ‘ouderwetse’ microUSB kabel in je Note 3 pluggen, dus het is zo dat je al je oude kabels in de vuilnisbak hoeft te gooien (wat weer een stuk milieuvriendelijkheid teniet zou doen).

En last but not least zien we dat Samsung een aantal extra S Pen punten in de verpakking heeft gestopt, zodat je deze indien gewenst kunt vervangen met het speciale, meegeleverde ‘werktuig’. Voorzorg is natuurlijk hartstikke prima, hoewel we eerlijk gezegd nog nooit last hadden van een S Pen punt die aan vervanging toe was – maar dit laatste kan toeval zijn.

Maar genoeg geschreven – check zelf de unboxing van de Galaxy Note 3 door de beste mensen van PhoneArena, die om één of andere reden altijd een van de allereersten zijn die een nieuw toestel zelf in bezit hebben, danwel aan de wereld (mogen) tonen:

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee