Samsung Galaxy Note 3 heeft mogelijk géén polycarbonaat achterkant (kunstleer?)

Ow, nou, vooruit: nog één geruchtje over de Samsung Galaxy Note 3 dan. Volgens de insider die de mannen van Sammobile informeert is de achterkant van de Note 3 niet gemaakt van hetzelfde materiaal als de Galaxy S4. Verder geroezemoes op Twitter suggereert dat er mogelijk sprake is van een soort leer-achtig materiaal – maar geen echt leer.

samsung-galaxy-note-3-kunstleer Samsung Galaxy Note 3 heeft mogelijk géén polycarbonaat achterkant (kunstleer?)

 

Er is al heel wat afgeroddeld over het materiaal waarvan Samsung de Galaxy Note 3 maakt. Tot nu toe leek de keuze altijd simpel: óf hij is van het bekende polycarbonaat waar de Zuid-Koreanen al enige tijd hun topmodellen mee uitrusten. Óf we gaan dan eindelijk Samsung’s eerste aluminium smartphone zien.

Volgens het hierboven afgebeelde gerucht is het materiaal van de Note 3 in ieder geval anders dan van de S4. De Mexicanen van AndroidMX.net doen een duit in het zakje, met hun suggestie dat de achterkant van het toestel van een leer-achtig materiaal is gemaakt – terwijl het toch een kunststof is. Mogelijk zien we dus een soort kunstleren achterkant op het toestel – alsof er al een flipcover standaard bij het toestel wordt geleverd, al dan niet zonder voorklep, zeg maar.

De vraag blijft natuurlijk of zij het hier hebben over de definitieve versie van de Note 3, of dat ook zij mogelijk één van de vele prototypes van het toestel hebben gezien.

Overigens voegen de Mexicanen er nog achteloos aan toe dat de Galaxy Gear smartwatch aanvankelijk exclusief te gebruiken is met de Note 3. Ons ontgaat een beetje wat de meerwaarde van een dergelijke strategie is, en het gerucht mag dan ook met een korreltje zout – of twee – geconsumeerd worden.

Nog drieëneenhalf uur, en dan weten we precies welke vork in welke steel zit, en hoe.

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee