Nóg meer varianten van de Samsung Galaxy Note 3? (update: bevestigd!)

Update: Wat begon als de terugkeer van een oud gerucht – een ‘premium’ Galaxy Note 3 met flexibel scherm – lijkt inmiddels bevestigd door een woordvoerder van Samsung zelf. Deze wist te melden dat er inderdaad een Limited Edition Galaxy Note 3 komt, met een kunststof Youm scherm. Het toestel moet ergens in de loop van volgende maand op de markt komen, hoewel exacte details – waar? wanneer precies? wat kost dat? – nog niet bekend zijn. En zoals we hieronder ook al schreven: als het inderdaad om een Limited Edition gaat, lijkt ons de kans klein dat we ‘m ooit hier in Europa, of Nederland, tegen zullen gaan komen. Maar één ding staat dus toch min of meer vast: de Note 3 met onbreekbaar scherm komt! Al is het maar in Zuid-Korea…

(via)

Oorspronkelijke bericht:

Owjee. In volle hevigheid zijn alle geruchten over verschillende Samsung Galaxy Note 3 toestelvarianten terug aan het front. Wat eerder nog kon worden afgedaan als wild gerucht, blijkt nu mogelijk toch realiteit. Zo zagen we gisteren al de mogelijkheid van een budgetversie van de Galaxy Note 3 opduiken, en inmiddels is ook de optie van een soort limited edition mét flexibel beeldscherm terug op de radar.

samsung-galaxy-note-3-pers-3 Nóg meer varianten van de Samsung Galaxy Note 3? (update: bevestigd!)

Uit berichten uit Zuid-Korea zelf, zou blijken dat er een Galaxy Note 3 variant in de pijpleiding zou zitten die – in tegenstelling tot de ‘gewone’ versie – wél is uitgerust met Samsung’s Youm schermtechnologie. Een Youm scherm is in feite een flexibel Amoled scherm, waarbij de traditionele glazen voorkant is omgeruild voor een nagenoeg onbreekbaar kunststof. Het is deze laatste eigenschap die met name interessant is: je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over een gebarsten scherm als je je smartphone onverhoopt laat vallen.

Helaas is de productiecapaciteit van deze Youm schermen nog zeer beperkt – vandaar dat een Galaxy Note 3 met een dergelijk scherm alleen als limited edition uitgebracht zal kunnen worden. En net als bij de gisteren besproken budgetvariant van het toestel, is het ook met deze versie nog maar zeer de vraag of we deze ooit in Europa – laat staan Nederland – tegen gaan komen.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee