Ja hoor, de Samsung Galaxy Note 3 heeft ook een infrarood zender

Één van die kleine, leuke dingetjes die je in de Samsung Galaxy S4 tegenkomt, is de infrarood zender. In combinatie met de meegeleverde WatchOn app tovert je het toestel met een tik op het scherm om een afstandsbediening voor – om maar wat te roepen – je televisie. Leuk dus om te weten dat de Galaxy Note 3 – nadat ook de Note 8.0 ‘m al had – er ook mee is uitgerust.

samsung-galaxy-note-3-watchon-ir-infrarood Ja hoor, de Samsung Galaxy Note 3 heeft ook een infrarood zender

De Galaxy S4 als afstandsbediening – de Galaxy Note 3 kan het ook

De WatchOn applicatie vergt een klein beetje instellen: van land en zenderpakket, tot de apparaten die je er mee wilt bedienen. Maar als je dat eenmaal hebt gedaan is het een erg makkelijke app, waarin bovendien een complete televisiegids aanwezig is.

Hieronder een demonstratie van de mogelijkheden van de infrarood zender en WatchOn met een Galaxy S4:

(video via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee