Samsung Galaxy Note 3 en de S View Cover

De Galaxy S4 was het eerste toestel waarvoor Samsung een zogeheten S View Cover – een hoesje met een raampje – op de markt bracht. En ook voor de Samsung Galaxy Note 3 zal er een verkrijgbaar zijn, die méér mogelijkheden biedt dat de S View Cover van de S4. Kijkt u mee?

samsung-galaxy-note-3-hoesje-s-view-cover Samsung Galaxy Note 3 en de S View Cover

Een beschermhoes met een raampje dus (afb: AndroidCentral.com)

Een beschermhoes voor je smartphone is natuurlijk geen overbodige luxe. Wie het beeldscherm – traditioneel het zwakke punt van ieder toestel – wil beschermen, moet deze bedekken. En dan kun je ‘m niet gebruiken. Als middenweg is er dus de S View Cover: een hoesje, of zoals dat zo mooi heet: flipcover, met een raampje erin dat zicht biedt op een deel van het scherm.

Handigerwijs detecteert het toestel – de Galaxy Note 3 in dit geval dus – de aanwezigheid van de S View Cover, en past de weergave aan, zodat de belangrijkste informatie zichtbaar is via het venstertje. Op deze manier heb je altijd zicht op gemiste oproepen en ontvangen berichten. Ook kun je een inkomend gesprek aannemen via het venster.

Tot zover geen verschillen tussen de S View Cover van de Galaxy S4 en de Note 3. Echter, de laatste heeft naast een groter venster nóg een paar extraatjes. Zo kun je foto’s nemen via het venster, doordat de camera app zich aanpast aan de hoes. En natuurlijk kun je ook de S Pen gebruiken, zonder de hoes open te klappen.

Een exacte, Nederlandse prijs voor de hoes hebben we nog niet gehoord, maar als de S View Cover voor de S4 als indicatie kan dienen rekenen we op 30 tot 35 euro. Zodra de S View Cover voor de Note 3 leverbaar is – of andere accessoires – vind je deze terug in ons Galaxy Note 3 accessoireoverzicht HIER.

De mannen van AndroidCentral geven een beknopt overzicht van hoe het allemaal werkt, en wat er allemaal kan:

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee