Samsung Galaxy Note 3 in ‘dummy case’ (+wallpaper)

Nog maar weinig weten we níet over de Samsung Galaxy Note 3, maar foto’s van het toestel zelf – dus van meer dan alleen een paar onderdelen – blijven vooralsnog schaars. Tóch zou het kunnen dat er eentje is opgedoken, tegelijk met een afbeelding die één van de standaard wallpapers van de Note 3 moet voorstellen.

samsung-galaxy-note-3-dummy-case Samsung Galaxy Note 3 in 'dummy case' (+wallpaper)

Zoals gebruikelijk bij dit soort ‘uitgelekte’ foto’s, is ook deze afbeelding niet bijster scherp te noemen. Wat we zien is in ieder geval een toestel met een flink scherm, en minder afgeronde hoeken dan de Galaxy Note 2.

Wel lijken de randen langs het scherm een stuk dikker dan we op eerdere foto’s van de voorkant van de Galaxy Note 3 zagen. Ook maakt dit toestel een vrij dikke indruk. Al met al genoeg redenen dus om aan te nemen dat we misschien wel de Note 3 zien, maar dat deze hier verpakt is in een zogeheten ‘dummy case’ – een soort behuizing waarin Samsung toestellen verstopt waarvan het uiterlijk geheim moet blijven voor de buitenwereld.

Dus ja, het kan goed zijn dat dit inderdaad de Note 3 is, maar nee, dit is vermoedelijk niet hoe hij er echt uitziet.

Daarnaast plaatste de beruchte plaatjes-en-info-lekkere Twitteraar Evan Blass – a.k.a. @evleaks – vannacht een afbeelding waarvan bij beweert dat het één van de standaard wallpapers is die straks op de Note 3 te vinden is. De beste man kennende, zal dit dan ook wel zo zijn.

In ieder geval is het plaatje met zijn ‘schilderthema’ duidelijk in Note-stijl. De resolutie van de oorspronkelijke afbeelding – 1920 bij 1920 pixels – is ook zoals het hoort. Dus ook al zegt deze wallpaper verder niets over het toestel zelf, een zekere sfeerimpressie krijg je er wel door:

samsung-galaxy-note-3-wallpaper Samsung Galaxy Note 3 in 'dummy case' (+wallpaper)

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee