Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkels

Het is alles behalve een donderslag bij heldere hemel natuurlijk – dat de Samsung Galaxy Note 3 deze week te koop zou zijn was al bekend – maar nu weten we zeker dat het toestel vanaf komende woensdag daadwerkelijk geleverd kan en mag worden.

samsung-galaxy-note-3-batterijduur Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkels

De Galaxy Note 3 was de afgelopen weken al in de voorverkoop te krijgen, dus iedereen die er al eentje heeft besteld kan zijn of haar toestel woensdag of anders donderdag verwachten – ervanuit gaande dat de winkels genoeg voorraad hebben om ze ook direct te leveren.

Als extraatje kun je je woensdag ook om half tien ’s ochtends bij de Vodafone winkels in de Kalverstraat in Amsterdam, of aan de Lijnbaan in Rotterdam melden. Je krijgt dan zowel de Note 3, als de Galaxy Gear smartwatch gratis bij een Vodafone RED abonnement met een databundel van 2 GB. Kosten per maand: 54 euro.

Natuurlijk kun je bij diverse winkels ook online terecht, zoals je hieronder kunt zien:

 
GSMWijzer
Typhone
StudentMobiel
Belsimpel
CoolBlue
gcbutton Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkelsgcbutton Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkelsgcbutton Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkelsgcbutton Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkelsgcbutton Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkels
TypeTele2
SmartMix
300
T-Mobile
Stel Samen
2 GB
Vodafone
RED
Tele2
Smartmix
300
Vodafone
RED
Min/SMS
Internet
300/300
1000 MB
90/Onb.
1000 MB
300./onb.
1000 MB
150/150
500 MB
Onb./onb.
2000 MB
Prijs
toestel
GRATIS!€ 119,-€ 90,-GRATIS!GRATIS!
Maandlasten
incl. toestel1
€ 34,25€ 38,21€ 44,-€ 31,25€ 50,25

 
Samsung
Centralpoint
CoolBlue
Bol.com
gcbutton Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkelsgcbutton Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkelsgcbutton Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkelsgcbutton Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear vanaf woensdag in de winkels
KleurenZwart
Wit
Zwart
Wit
Zwart
Wit
Roze
Zwart
Wit
Opslag32 GB32 GB32 GB32 GB
Prijs€ 499,-€ 577,17€ 479,-€ 475,-
1 Het tarief dat je de eerste maanden betaalt: het eventuele actietarief.
2 Abonnementskosten, toestelkosten en aansluitkosten bij elkaar opgeteld, en gedeeld door 24 maanden. Als je je huidige provider behoudt vervallen de aansluitkosten.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. Yuki zegt

    Echter kun je nog niet halen bij tmobile. Door een fout op de site vandaag waar stond dat de telefoon “direct leverbaar” was ging ik al langs om na te vragen. Echter weet niemand wanneer de telefoon binnen komt, ze zeggen volgende week. Ik weet dat dit alleen het geval is bij de Lijnbaan Rotterdam.
    Wel jammer. Gelukkig heb ik al besteld bij Coolblue ^^

Praat mee